Jan Patrick Granerød Olsen

Jan Patrick Granerød Olsen

Salgsleder, Privatforsikring, WaterCircles

SalesScreen har vært essensielt i arbeidet med å bringe salgsteamene våre sammen, og gjør det mye lettere for oss å følge med på salgsdataen. Løsningen er lett å bruke, holder oss oppdaterte og gjør hverdagen mer gøy. Selgerne elsker det!


Bakgrunn

WaterCircles AS er kjent som en ledende forsikringsleverandør over hele Norden. De har differensiert seg ved å levere førsteklasses service og support, kombinert med markedsledende priser til over 50 000 kunder. De gjør dette delvis ved å ha to separate salgsteam for å håndtere deres voksende kundebase. Med tonnevis av nye henvisninger som kom hver uke fra sine allerede fornøyde kunder, vokste WaterCircles raskt, og søkte derfor etter en mer effektiv måte å se deres salgsdata på og holde sine salgsrepresentanter motivert.  

Problemet

"Vi ønsket noe som ville bringe våre selgere sammen, få frem konkurransedyktige selgere, og noe som kunne hjelpe oss med å se vår salgsdata i sanntid. Derfor begynte vi å bruke SalesScreen."

Visualisere dataen

Alle salgsledere vet at tid er penger. Jo mindre tid som blir brukt på rapporteringer og regneark, jo mer tid kan brukes på å følge opp selgerne og finne nye og bedre metoder for å øke omsetningen i organisasjonen. "Tidligere brukte vi daglige Excel-rapporter for å holde styr på konkurranser, noe som var både tidkrevende og kjedelig. Det var umulig å følge konkurransene i sanntid og jeg brukte halve arbeidsdagen på å organisere salgsdata og skjemaer." Nå bruker WaterCircles SalesScreen til å hjelpe dem med å fokusere tid og oppmerksomhet på det som betyr mest.

Enkelheten som SalesScreen gir oss er den største fordelen. Vi trenger ikke lengre å vente på rapportene og vi kan se hvordan selgerne våre gjør det øyeblikkelig.

undefined

Salgslederne hos WaterCircles har også brukt muligheten som SalesScreen gir til å flytte potensielle kunder gjennom salgstrakten raskere. "Hvis du bruker SalesScreen på en smart og god måte kan løsningen virkelig hjelpe til med å omgjøre tilbud til salg. Kontrollen og oversikten selgerne nå sitter med lar dem prioritere tiden sin på en bedre måte."

Gode rutiner utgjør hele forskjellen, og SalesScreen gjør disse rutinene mye mer interessante.

undefined

Motiver Selgerne

Det er velkjent at fornøyde og motiverte selgere selger mer. "I salg, akkurat som i alle andre yrker, vil ansatte kjede seg i perioder. Da trenger du de rette verktøyene og metodene for å motivere dem. Det er akkurat dette som er hovedjobben til salgsledere… men, det er så mye lettere for oss å gjøre nettopp dette når vi har de rette verktøyene til jobben." Som et softwareprodukt, fortsetter SalesScreen å utvikle seg hele tiden. Nytt innhold og nye måter for å hjelpe salgslederne på blir lagt til hele tiden.

Vår jobb er å veilede, motivere, trene, og gjøre selgerne klar over innvirkningen de har på bedriften: for å gjøre dette trenger vi gode verktøy som hjelper til med å stimulere selgerne og gjøre arbeidet mer gøy.

Med 20 erfarne selgere i gruppen var WaterCircle på utkikk etter en måte å anerkjenne gode prestasjoner og oppmuntre til teamwork. SalesScreen har unike funksjoner som gir deres to team muligheten til å komme sammen som aldri før. "Innholdet vi viser på skjermer i lokalet via SalesScreen hjelper virkelig til med å motivere våre selgere."

Alle sammen oppmuntrer og gratulerer hverandre når et salg blir registrert. Dette gir en naturlig, vennlig konkurranse mellom de ansatte, og alle sammen er engasjerte.

undefined

Overgå Mål

Hvis det er en bedrift som vet hvordan det føles å overgå mål og forventninger så er det WaterCircles. Som navnet tilsier har bedriften ekspandert i markedet som vannringer fra en stein som blir kastet i vannet. Salgsteamene er ikke bare interessert i å nå budsjettmålene sine, men ønsker hele tiden å overgå disse. Den tradisjonelle krittavlen var ikke lengre nok for å holde kontroll på konkurranser, og SalesScreen ga dem et fantastisk godt alternativ.

Selgerne våre elsker de nye konkurransene, og muligheten til å følge med på disse i sanntid på Tv-skjermene, web og mobil. Dette har uten tvil gitt oss et helt nytt nivå av underholdning og effekt av de konkurransene vi holder, noe hele kontoret liker.

Konkurransene kan i stor grad tilpasses, og lar salgslederne administrere flere ulike konkurranser på samme tid på flere ulike måleparametre, noe som er viktig for et selskap som WaterCircles som har et mangfoldig utvalg tjenester og produkter. "Det er flott for oss at vi har muligheten til å tilpasse konkurransene for å passe våre behov når det kommer til budsjett, salg, tilbud, referanser, eller hva som helst annet vi ønsker. Flere av selgerne våre bytter og justerer på profilbilde og salgssang ukentlig for å finne den perfekte profilen."

Kontoret vårt går over flere etasjer, noe som har hindret at alle sammen fikk med seg at og når noen gjorde et salg. SalesScreen gir alle muligheten til å være oppdatert på hva som skjer i hele bygget, og har virkelig knyttet de ulike teamene sammen.

undefined

 undefined

 

Kontakt med WaterCircles Insurance: 

Besøk deres hjemmeside

Følg WaterCircles på sosiale media: 

Facebook

LinkedIn

;