Visualiser salgstall

Visualiser salgstall

Er din salgsprosess virkelig datadrevet ?

 • Definer tydelige mål
 • Mål progresjon på KPIer enkelt
 • Skap åpenhet og bevissthet
 • Fokuser på de viktigste salgsaktivitetene

Øk salgstempo

Øk salgstempo

Skaper du en god salgskultur ?

 • Vis salgsoppdateringer i sanntid
 • Lås opp bragder og nivåer
 • Synliggjør leaderboards på tvers av kontor
 • Fremhev gode prestasjoner!

Overgå mål

Overgå mål

Har du motiverte selgere? 

 • Oppretthold høyt tempo
 • Feir seire på tvers av kontorer
 • Øk brukerinnføring av ditt CRM-system
 • Skap samhold 

SpareBank 1
Gjensidige
Schibsted Media Group
PRIVATmegleren

Gjør som firmaene over, og ta i bruk SalesScreen i dag

Visualiser salgsdata i sanntid
Forstå dine mål

Å måle prestasjoner til selgere kan være en viktig del av salgsprosessen. Selgere som forstår deres sanntidsprogresjon på de viktigste målene blir ofte mer motivert for å nå dem. 

Hver SalesScreen konto er individuelt tilpasset for å sikre at engasjement- og motivasjonsverktøyet samsvarer med med de viktigste målene. Resultatet av SalesScreen er at salgsprosessen blir klar og intuitiv for selgeren. 
Les mer
Salgsmotivasjon og salgsledelse med SalesScreen salgsverktøy

Anerkjenn gode prestasjoner
Motiver dine salgsteam

Å gi anerkjennelse for gode prestasjoner i sanntid er en av de viktigste jobbene til en moderne salgsleder.

Enten om det er gjennom kunngjøringer, salgskonkurranser, eller andre midler, så vil det å feire suksess sammen være med på å forbedre prestasjoner og bygge opp en god bedriftskultur. 

SalesScreen tilbyr en digital verktøykasse som gjør det mulig for salgsledere å engasjere og motivere sine lag, ved å gjenkjenne og belønne salgsaktivitet. 

 

Les mer
SalesScreen Konkurranse Sløyfe
SalesScreen nivå og bragder

Overgå dine mål
Øk salgsveksten!

Data + motivasjon = salgsvekst. Salg bør ikke bare dreie seg om å nå et mål, men også om å være motivert for å nå et mål! 

Ved å bruke SalesScreen kan selgerne se og forstå sine budsjetter, få tilpassede mål og delta i spennende konkurranser for å overgå sine mål. 

SalesScreen gir deg de verktøyene som du trenger for å bygge et vinnende salgsteam. La vår unike gamifiseringsplatform få ut det fulle potensiale i dine selgere. 
Les mer

Integrer Din CRM
Øk CRM adopsjonen

Sliter du med å få dine ansatte til å rapportere data i systemet deres? 

La oss innse det... data er bra, men å rapportere er kjedelig. 

Prøv å gi dine ansatte motivasjon og incentiv til å rapportere ved å kjøre konkurranser, ledertavler, feiringer på TV i sanntid og mye mer! 

Integrer SalesScreen med ditt eksisterende CRM eller en annen administrasjonsprogramvare for å øyeblikkelig gi bevissthet, åpenhet og anerkjennelse for gjennomføring av sentrale oppgaver.  

Velg en av dine allerede eksisterende integrasjoner eller bruk vår API til å enkelt lage din egen integrasjon. 

 

View Integrations
SalesScreen integrations

The Art of Sales
Fresh Sales Content

Vår misjon er å hjelpe til med å bygge gode salgsorganisasjoner rundt i hele verden ved å gjøre salg gøy, engasjerende, spennende og givende. 

Vi tror at en god organisasjonskultur er nøkkelen til å oppnå gode prestasjoner og høy ytelse. 

Derfor har vi laget "The Art of Sales", som inkluderer vår blogg, nyhetsbrev og salgsbibiliotek... alle laget for å gi dere nye ideer og motivasjon for å bygge gode salgsteam. 

Hvis du vil motta vanlige oppdateringer, tips og informasjon kan du abonnere på eller laste ned en av de nevnte ressursene våre. 

 

View Blog
SalesScreen Sales Vault
SalesScreen pricing

Prisalternativer
Løsning for ditt behov

Vi er sikre på at SalesScreen vil være et verdifullt verktøy for dere i salgsstyrken. 

For å umiddelbart se ROI, spør om en demo og en av våre selgere vil vise deg alt du trenger å vite, steg for steg. 

Vår pris-modell er designet for team av alle størrelser og du trenger kun å kjøpe tilgang for de ansatte som kommer til å bruke SalesScreen.

Engasjer og aktiver dine team til å overgå sine mål!  

 

 

 

View Pricing

Du er i godt selskap

Gjensidige
Subaru
Dell
Schibsted Media Group
SpareBank 1
Storebrand
Proaktiv Eiendomsmegling
1881
Fjordcraft
PRIVATmegleren
Hafslund
Tryg
NAF
Chess
BN Bank
Eiendomsmegler 1
If
Neras Direkte
Mynewsdesk
Advisa

Vi er
vi bygger og driver SalesScreen

Selskap

SalesScreen er en motivasjonsprogramvare som er opprettet av DOGU. Programvaren hjelper salgsorganisasjoner over hele verden til å følge fremgangen på KPI, til å belønne deres ansatte for gjennomføring av viktige aktiviteter og til å belønne ansatte som overgår salgsmålene sine. Som et resultat opplever kundene en sterkere salgskultur, høyere omsetning, mer bevissthet rundt mål, og økt aktivitet på de aktivitetene som har størst betydning for inntektsvekst og suksess.

Misjon

Vår misjon er å bidra til å bygge opp gode salgsorganisasjoner over hele verden ved å gjøre salg moro, engasjerende, spennende og givende.

Vi tror at en god kultur er nøkkelen til å oppnå gode prestasjoner, og vi tror at anerkjennelse og feiringer av gode prestasjoner bygger en god kultur. Vi har derfor opprettet et komplett salgsverktøy, som lar deg gjenkjenne de gode prestasjonene,  lar deg kjøre salgskonkurranser, måle ytelse, følge med på forbedringer og fokusere på det som betyr mest for din organisasjon.

Salgsverktøyet vårt kan minne om en "salgsbjelle" og tavle, bare at det er tilpasset det 21. Århundre. På den måten kan dere feire i sanntid på tvers av kontorer. I tillegg er det mulig å integrere med deres favoritt av programvarer for å gjøre datainngangen mer morsom.

Visjon

En verden der datadrevne beslutninger tillater ledere å drive prestasjoner mot klare mål og belønne god ytelse, og dermed bygge samhold, samarbeid og en god bedriftskultur.

Verdier

Gode kunderelasjoner, umiddelbar og effektiv tilbakemelding, bevissthet om mål, sosialt samarbeid, vennlige konkurranser, se sammenhenger, godt samarbeid og aldri stoppe på ”godt nok” når du kan være mye bedre!